Hoge Noot

Maartje de Boer en Kine Handlykken, samen het duo Maartje & Kine, staan gelukkig ook met hun vierde muzikaal-komische voorstelling bij ons. Een duo dat de wereldgebeurtenissen goed in de gaten houdt om er een liedje over te maken. Kijk op hun website en je ziet en hoort een keur aan liedjes die uit hun pen vliegen over actuele zaken waar ze zich tegen aan wensen te bemoeien. Ze beheersen de meest uiteenlopende instrumenten, er valt een hoop te lachen en het speelplezier spat van het podium. In alle muzikale stijlen: van klassiek tot swingjazz, opera, balkan en gypsy. Met onweerstaanbare flair en ontwapenende zelfspot.

Theaterhap
U schuift samen met andere bezoekers aan een grote tafel in de foyer en geniet van de heerlijke maaltijd, verzorgd door onze huiscateraar Deksels Lekker. Smakelijk eten en op een ongedwongen wijze kennis maken met andere bezoekers aan tafel. 

Het menu wordt nog bekend gemaakt.
De theaterhap kost € 12,50 per persoon, exclusief drankjes met uitzondering van een kopje koffie of thee na afloop. U bent welkom vanaf 18.45 uur, de maaltijd wordt geserveerd om 19.00 uur.

Tickets bestellen
De tickets voor de theaterhap zijn te koop tot maandag 9 maart, of eerder wanneer het uitverkocht is. U kunt uw tickets online bestellen via de bestelknop. Of bestel via ons kantoor: info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024. 

Bij onvoldoende belangstelling gaat het diner niet door. Mocht dit het geval zijn, dan ontvangt u van ons uiterlijk twee dagen voorafgaand bericht.

www.maartjeenkine.nl

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 9 maart 20:00u
Buitenbioscoop Edie
  • Film
  • Buitenbioscoop

Buitenbioscoop Edie

Met: Sheila Hancock, Kevin Guthrie, Paul Brannigan

Zaterdag 15 juni 22:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten