'De Troubadour', 'Ding-a-dong' of 'Calm after the storm'... Op zaterdag 18 mei is de finale van het Eurovisie Song Festival en het Meezingkoor bereidt zich ’s middags, tussen 14.00 en 17.00 uur, voor met een duik in de Nederlandse geschiedenis van het festival.

Het is de tweede keer dat iedereen die dat wil met het Meezingkoor lekker een middag lang allemaal leuke nummers kan zingen in Aan de Slinger. En het leuke is: de meezingers bepalen zelf het repertoire, door middel van een enquête.

Pianist en dirigent Tom Ruijfrok heeft al veel mensen geïnspireerd tot grote vocale prestaties, zeker ook mensen die alleen onder de douche Elvis durven te zijn. Verwacht een middag met veel lekkere songfestivalnummers, spontane meerstemmigheid en dat allemaal in een vrolijke, uitgelaten sfeer. Het Meezingkoor gaat deze middag aan de slag met tien door de deelnemers zelf  gekozen nummers, waarvan de teksten geprojecteerd zullen worden. Thuis oefenen hoeft niet maar kan wel, want iedereen krijgt de gekozen nummers en de teksten vooraf gemaild.

Meer informatie: meezingkoor.nl en facebook.com/meezingkoor

Attentie: in verband met communicatie over het repertoire, zal uw e-mailadres worden doorgegeven aan de organisatie.
 

Meer van ons programma

Vogel
  • Toneel

Vogel

Bram van der Vlugt & Thijs Prein

Donderdag 25 april20:15u
Red Joan
  • Film

Red Joan

Met: Judi Dench, Tom Hughes, Sophie Cookson, Stephen Campbell Moore

Vrijdag 7 juni20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten