Goodbye, Norma Jeane

In België was deze ‘kleine’ musical een groot succes en met een cast als deze zal dat in Nederland zeker ook lukken. Het verhaal is geschiedkundig onverantwoord, de schrijver van deze musical liet zijn fantasie de vrije loop: een journalist belt ergens in Frankrijk aan bij een vrouw die zich voorstelt als Jane Edwards. Maar hij weet dat zij Norma Jeane heet en ooit wereldberoemd was als Marilyn Monroe. Die in 1962, na een turbulent leven, op raadselachtige wijze overleed. Met wilde speculaties tot gevolg. Haar kalme leven in een Frans dorp dreigt nu verstoord te worden. Ze doet er alles aan de journalist over te halen haar geheim te bewaren.

Met live muziek door een combo van drie. Script en liedteksten zijn van Allard Blom.

In tegenstelling tot wat vermeld staat in de brochure is de muzikale begeleiding niet in handen van pianist Frans Heemskerk, maar een combo van drie andere muzikanten. De producent van dit stuk heeft dit laten weten nadat de brochure reeds afgerond was.

Theaterhap
Schuif samen met andere bezoekers aan een grote tafel in de foyer en geniet van de heerlijke maaltijd, verzorgd door onze huiscateraar Deksels Lekker. Smakelijk eten en op een ongedwongen wijze kennis maken met andere bezoekers aan tafel. 

Frans menu 29 januari
Deksels Lekker serveert Boeuf Bourguignon (Frans runderstoofpotje) met aardappelpuree en sperziebonen.
Met als dessert: clafoutis (Franse kersenkoek)

De theaterhap kost € 12,50 per persoon, exclusief drankjes met uitzondering van een kopje koffie of thee na afloop. U bent welkom vanaf 18.45 uur, de maaltijd wordt geserveerd om 19.00 uur.

Tickets bestellen
De tickets voor de theaterhap zijn te koop tot maandag 27 januari, of eerder wanneer het uitverkocht is. U kunt uw tickets online bestellen, via de linkerzijde van deze pagina. Of bestel via ons kantoor: info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024. 

Bij onvoldoende belangstelling gaat het diner niet door. Mocht dit het geval zijn, dan ontvangt u van ons uiterlijk twee dagen voorafgaand bericht.

www.marilynmusical.nl

Meer van ons programma

Buitenbioscoop Ventoux
  • Film
  • BUITENBIOSCOOP

Buitenbioscoop Ventoux

Met: Wilfried de Jong, Kasper van Kooten, Leopold Witte, Wim Opbrouck, Maruschka Detmers

Vrijdag 21 juni 22:00u
Motherless Brooklyn
  • Film

Motherless Brooklyn

Met: Edward Norton, Bruce Willis, Gugu Mbatha-Raw

Donderdag 30 januari20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten