Gluren bij de Buren

Tijdens Gluren bij de Buren genieten bezoekers van optredens, exposities en voorstellingen bij mensen thuis in de woonkamer of op een andere bijzondere plek. De dag vindt plaats op locaties door heel Houten. De huiskamers en locaties liggen op korte (fiets)afstand van elkaar en ieder half uur starten er optredens of kun je terecht bij een doorlopende expositie, workshop of voorstelling. Iedereen is welkom en wordt gastvrij ontvangen: of je nu een klein en intiem podium bezoekt of een van de grotere podia.

Het Plein in het Oude Dorp wordt het festivalhart van Gluren bij de Buren. Via de folder en het plattegrondje kun je uitzoeken waar en hoe laat de voorstellingen op de vele locaties plaatsvinden en zelf een weg uitstippelen. Alle optredens zijn gratis. Ook is er tijd voor een lekker kopje koffie of thee en het ontmoeten van andere geïnteresseerde bezoekers die aanwezig zijn die dag. Niet in de minste plaats onderweg van de ene naar de andere locatie; ook dan worden de bezoekers verrast.

Steun Gluren bij de Buren!
Gluren bij de Buren is hét huiskamerfestival van Houten en zou niet kunnen bestaan zonder de bijdrage van haar bezoekers. Om het voor iedereen toegankelijk te houden werken we met een betaal-wat-je-kan systeem in plaats van met kaartverkoop. Er is een gemiddelde bijdrage van € 10,- per bezoeker nodig om het festival ook volgend jaar te laten plaatsvinden in Houten.

Bijdragen kan op verschillende manieren:
– Koop op deze pagina een betaal-wat-je-kan ticket van € 5,-, € 10,- of € 15,-. Dit is een fictief ticket: je hoeft deze niet te tonen wanneer je het Gluren bij de Buren in Houten bezoekt.
– Doneer op de dag zelf contant geld in één van de spaarpotten. In iedere woonkamer vind je een spaarpot waar je een bijdrage kunt doen aan Gluren bij de Buren.
– Doneer op de dag zelf digitaal via een QR-code, die je op verschillende locaties zult tegenkomen

www.glurenbijdeburenhouten.nl

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht