Gli anni più belli

We vinden het ontzettend leuk weer films voor publiek te draaien. De voorbereidingen zijn getroffen om dit coronaproof te laten plaatsvinden. Klik HIER om te lezen wat u kunt verwachten.

'Gli anni più belli' (de mooiste jaren) is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven. Het verhaal van vriendschap tussen vier vrienden gedurende 40 jaar. 

Giulio (Pierfrancesco Favino), Gemma (Micaela Ramazzotti), Paolo (Kim Rossi Stuart) en Riccardo (Claudio Santamaria) zijn sinds hun jeugd in de jaren 80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen. Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia. 

Na het succes van 'A Casa Tutti Bene' uit 2018 keert regisseur Gabriele Muccino terug in de bioscoop met 'Gli anni più belli'. De film is in Italië uitgegroeid tot een grote bioscoophit.

Meer van ons programma

Gli anni più belli
  • Film

Gli anni più belli

Met: Pierfrancesco Favino, Kim Rossi Stuart, Micaela Ramazzotti

Donderdag 1 oktober20:30u
Collective
  • Film

Collective

Regisseur: Alexander Nanau

Dinsdag 6 oktober20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten