Future Citizens

Future Citizens, een theaterproject geïnspireerd op het Afrikaanse gezegde ‘de mensen die je ontmoet in een land bepalen jouw toekomst’, is een nieuwe productie van New Dutch Connections (NDC) om de carrièrekansen voor nieuwkomers te vergroten en het lokale netwerk om hen heen te inspireren bij hun inburgering.

Als iemand nieuw is in ons land dan heeft diegene immers vaak nog geen (professioneel) netwerk, terwijl dit belangrijk is om op de Nederlandse arbeidsmarkt te slagen. Tijdens Future Citizens wordt een inspirerend verhaal verteld over een vluchteling met een succesvolle carrière, die zijn plek in Nederland gevonden heeft. De integratie-ervaringen van de zogenoemde ‘verhalendragers’ staat hierin centraal. Wat was zijn/haar ervaring met de Nederlandse werkvloer en welke stappen zette hij/zij om te komen waar hij/zij nu staat? Welke uitdagingen heeft hij/zij overwonnen en wie heeft daarbij geholpen?

Host: Bright Richards
Spel: Sylvia Boone en Oleg Fateev
Special guest: Saleh Hassan Faris

Regulier ticket = € 15,-
Pay it Forward = € 30,- (1 ticket voor geïnteresseerde en 1 ticket voor een Houtense statushouder)

De voorstelling van 23 mei is geselecteerd door We Are Public. We Are Public leden mogen op de dag van de vertoning drie kwartier voor aanvang een gratis ticket ophalen bij de kassa van Aan de Slinger. 
Ook is het mogelijk om een We Are Public kaartje te reserveren met een Aan de Slinger account. Voor reserveren graag bellen 030 - 63 51 024 (ma - vrij 14:00 -17:00). Via www.aandeslinger.nl kunt u een account aanmaken. Gereserveerde kaartjes kunnen vanaf 45 min. voor aanvang opgehaald worden bij de kassa. 

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht