Firestone

Jodymoon is een Maastrichts singer-songwriter duo dat met een mix van folk, pop, klassiek en rootsmuziek vijftien jaar geleden De Grote Prijs won. Sindsdien maakten ze zes albums, waarvan Firestone de laatste is. Geschreven en opgenomen in een tijd dat Nederland op slot ging en ook de podia. Al vóór corona lag er al een plan om een echte duoplaat te maken, met in de hoofdrol gitaar, piano, percussie en zang. Eentje die het livegevoel weerspiegelt. Met Firestone vieren ze hun vijftienjarige bestaan, dat doen ze bij ons op landgoed Wickenburgh. Mooie gelegenheid om op deze bijzondere locatie eens kennis met ze te maken als er bij de naam Jodymoon niet direct een belletje rinkelde.

www.jodymoon.com

Routebeschrijving Landgoed Wickenburgh
Wickenburghseweg 17 3997 MT ’t Goy
Benader de oprijlaan van het landgoed via de inrit aan de Hoogdijk en niet via de Wickenburghseweg. U rijdt via de Hoogdijk naar de tweede oprijlaan van het landgoed (aangegeven met een bord Landgoed Wickenburgh). Rij deze laan helemaal uit tot het einde waar u links kunt parkeren. Voor een uitgebreide routebeschrijving zie www.landgoedwickenburgh.nl.

11348
“En je gaat mee, vanaf seconde één. Zonder opsmuk weet Jodymoon nog meer te overtuigen dan het op alle eerdere albums deed”
OOR
“De soepele en rijke melodieën en de als altijd melancholieke teksten over lust en liefde, verlies en verlangen verlenen Jodymoon een onontkoombare en tijdloze zeggingskracht”
Kippenvel
“Ze zijn dan wel vijftien jaar actief bezig met hun muzikale carrière maar uitgezongen is dit kwalitatief hoogstaande Maastrichtse duo zeker en vast nog niet”
Rootstime.be

Meer van ons programma

NIETES
  • Jeugd
  • 4+

NIETES

Theater Artemis/BRONKS

Zondag 11 december14:30u
Close
  • Film

Close

Met: Émilie Dequenne, Eden Dambrine, Gustav De Waele

Donderdag 22 december19:45u
Call Jane
  • Film

Call Jane

Met o.a.: Elizabeth Banks, Sigourney Weaver, Kate Mara

Dinsdag 17 januari19:45u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht