Firestone

Jodymoon is een Maastrichts singer-songwriter duo dat met een mix van folk, pop, klassiek en rootsmuziek vijftien jaar geleden De Grote Prijs won. Sindsdien maakten ze zes albums, waarvan Firestone de laatste is. Geschreven en opgenomen in een tijd dat Nederland op slot ging en ook de podia. Al vóór corona lag er al een plan om een echte duoplaat te maken, met in de hoofdrol gitaar, piano, percussie en zang. Eentje die het livegevoel weerspiegelt. Met Firestone vieren ze hun vijftienjarige bestaan, dat doen ze bij ons op landgoed Wickenburgh. Mooie gelegenheid om op deze bijzondere locatie eens kennis met ze te maken als er bij de naam Jodymoon niet direct een belletje rinkelde.

www.jodymoon.com

Routebeschrijving Landgoed Wickenburgh
Wickenburghseweg 17 3997 MT ’t Goy
Benader de oprijlaan van het landgoed via de inrit aan de Hoogdijk en niet via de Wickenburghseweg. U rijdt via de Hoogdijk naar de tweede oprijlaan van het landgoed (aangegeven met een bord Landgoed Wickenburgh). Rij deze laan helemaal uit tot het einde waar u links kunt parkeren. Voor een uitgebreide routebeschrijving zie www.landgoedwickenburgh.nl.

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 19 maart 20:15u
Met knielende knikjes
  • Cabaret
  • Bijboeking! Verkoop 8 juni 09.00 u via eigen kanaal

Met knielende knikjes

Ronald Goedemondt

Woensdag 14 september 20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht