Het Koreaanse gezin Yi besluit het stadse leven in te ruilen voor het landelijke Arkansas om daar hun ‘American dream’ waar te maken. 

Jacob hoopt dat een boerderij zijn gezin aan een beter leven zal helpen, maar de nieuwe omgeving brengt flink wat uitdagingen met zich mee. Financieel gaat het ze niet voor de wind en de hartafwijking van hun zoon David, houdt de familie constant op hun hoede. Toch proberen ze samen een weg te vinden in het boerenleven. Maar als grootmoeder onverwachts bij ze intrekt, wordt het gezin pas echt op de proef gesteld.

Filmclub
Sinds oktober 2017 organiseren Aan de Slinger en ‘van Houten&co’ de Filmclub. Eén keer per maand op woensdagochtend kijkt u een film uit het reguliere filmprogramma. De film wordt ingeleid en na afloop krijgt u een kopje koffie of thee terwijl de inleider u dan nog wat meer vertelt over de achtergronden van de film. U kunt de ochtend desgewenst afsluiten met een lunch, verzorgd door cateraar Deksels Lekker.

Meer van ons programma

  • Film

The Mauritanian

Met: Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, Shailene Woodley

Vrijdag 10 september20:30u
  • Film

Supernova

Met: Colin Firth, Stanley Tucci

Donderdag 16 september20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht