Een hartverwarmend verhaal over de werkelijke personen achter het bekende duo Stan Laurel & Oliver Hardy.

Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. De tour heeft een hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille en Ida – een duo act an sich – herontdekken Stan & Ollie de liefde voor het optreden en voor elkaar.

De Filmclub
Deze filmvertoning maakt deel uit van de Filmclub. Gaat u liever overdag dan in de avonduren naar de film? Treft u graag andere filmliefhebbers? Praat u graag met andere bezoekers na over de film? Dan is de Filmclub iets voor u.

Sinds 2016 organiseren Aan de Slinger en ‘van Houten&co’ de Filmclub. Eén keer per maand op woensdagochtend kijkt u samen een film uit het reguliere filmprogramma van Aan de Slinger. U bent welkom vanaf 09.45 uur in Aan de Slinger. De film start om 10.30 uur. De film wordt ingeleid en na afloop krijgt u een kopje koffie of thee. 

Het is mogelijk om de ochtend af te sluiten met een (warme) lunch. Onze huiscateraar Deksels Lekker biedt een middagmaal aan bestaande uit een belegd biologisch broodje, stukje quiche, soep en salade. De Deksels Lekkere lunch kost € 7,50. U kunt de lunch voorafgaand aan de film bestellen, dan staat het na de film voor u klaar.

“Steve Coogan speelt Stan Laurel onwaarschijnlijk nauwgezet, inclusief zijn lichtelijk verkouden stemgeluid. De zorgvuldige motoriek van de zware Oliver Hardy is door John C. Reilly uitgekiend tot in de kleinste gebaren.”
NRC
“Steve Coogan en John C Reilly kruipen op briljante wijze in de rollen van Laurel & Hardy.”
The Guardian

Meer van ons programma

Wildlife
  • Film

Wildlife

Met: Carey Mulligan, Jake Gyllenhaal, Ed Oxenbould

Vrijdag 25 januari20:00u
Shoplifters
  • Film
  • Februari Filmmaand

Shoplifters

Met: Lily Franky, Jyo Kairi, Ando Sakura, Matsuoka Mayu, Kiki Kilin, Sasaki Miyu

Dinsdag 12 februari20:00u
De Proefkeuken
  • Film
  • Februari Filmmaand

De Proefkeuken

Met: Pieter Hulst en Willem Voogd

Woensdag 27 februari14:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten