Schuif samen met andere bezoekers aan in de foyer van de Kleine Zaal of de foyer van de Theaterzaal. U geniet van een heerlijke maaltijd, verzorgd door onze huiscateraar Deksels Lekker. Lekker eten en op een ongedwongen wijze kennis maken met andere bezoekers. Het menu bestaat uit diverse hartige quiches (prei-spek, venkel-tomaat, Provençaalse en broccoli-kip), gemengde salade met olijven en feta en molenbrood met verschillende tapenades.

De filmhap kost € 12,50 per persoon, exclusief drankjes met uitzondering van een kopje koffie of thee na afloop. Het dessert is niet inbegrepen bij de prijs, maar op de avond zelf kunt u iets lekkers toe bij de bar bestellen.

Let op: tickets voor de filmhap zijn te koop t/m donderdag 21 februari, of eerder wanneer het uitverkocht is. Er is plek voor maximaal 60 personen. De filmhap gaat door bij voldoende belangstelling. Is dit niet het geval, dan stellen we u hierover enkele dagen voorafgaand op de hoogte en ontvangt u het aankoopbedrag retour.

Za 23 feb Mix & Match: stel zelf uw programma samen!
Zaterdag 23 februari is een dag waarop het hele programma in het teken van ruimte en het heelal staat. Met de film Arrival, een filmhap, een inleiding én de voorstelling Starry, Starry Night. Stel zelf u programma samen: Mix & Match! Klik hier voor het complete overzicht en het bestellen van kaarten voor andere onderdelen.

Meer van ons programma

FilmQuiz
  • Film
  • Februari Filmmaand

FilmQuiz

Aan de Slinger

Zaterdag 2 februari20:00u
Pap, doe normaal!
  • Gastbespeling
  • try-out voor genodigden

Pap, doe normaal!

stichting Positief Coachen

Woensdag 6 februari20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten