Beer Ernest deelt zijn huis met Celestine, een vrolijk en vastberaden weesmuisje.

De twee vrienden vervelen zich nooit. Zo leren ze hun geadopteerde gans Bibi vliegen voor de grote trek, gaan ze samen naar het muizenbal en bakken ze koekjes zodat Ernest met een volle buik aan zijn winterslaap kan beginnen. Geniet van vier korte verhalen in zachte pasteltinten, gebaseerd op de tekeningen van de wereldberoemde Belgische prentenboekmaakster Gabrielle Vincent. 

Animatieworkshop
Na afloop kun je meedoen met een animatieworkshop. Dit doen we niet alleen, we roepen de hulp in van een echte animatiefilmmaker! De gemaakte filmpjes worden op YouTube gezet, zodat je aan iedereen kunt laten zien wat je hebt gemaakt. Tussendoor krijg je wat lekkers te eten en te drinken. Ouders/verzorgers hebben ondertussen tijd om even te relaxen en een drankje te drinken in de foyer (drankje na afloop van de film is inbegrepen). Tickets voor de animatieworkshop kosten € 7,50 per stuk. Wees op tijd met het bestellen van een ticket voor de workshop, want er is beperkt plek (maximaal 20 kinderen). *

* De animatieworkshop gaat alleen door bij voldoende belangstelling. Is dit niet het geval, dan stellen we u hierover enkele dagen voorafgaand aan de workshop op de hoogte en ontvangt u het aankoopbedrag retour.

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten