In het Zapp-programma De Proefkeuken ontleden Pieter Hulst en Willem Voogd allerlei etenswaren en onderzoeken ze hoe deze gemaakt worden.

Je stopt dagelijks van alles in je mond, maar weet je ook wat er precies in je favoriete eten zit? Waar is al dat lekkers van gemaakt? Pieter en Willem bedenken de gekste experimenten en gebruiken de meest ongewone technieken om de producten zelf te maken. In de Kleine Zaal kijken we samen naar de afleveringen Kip en Pizza.

De Proefkeuken won in 2018 de Cinekidprijs voor Beste Nederlandse Kinderserie Non-fictie.

Vraag maar raak!
Houtenaar Ralf Verbeek werkte als editor (montage) mee aan deze afleveringen van De Proefkeuken. Benieuwd hoe het is om voor de televisie en films te werken? Na afloop mag je Ralf het hemd van het lijf vragen!

Kinderkookcafé (6+), 15.30 uur
Je hebt in De Proefkeuken gezien hoe een pizza wordt gemaakt. Tijd om het zelf te proberen! Na afloop van de film maak je in het Kinderkookcafé van Aan de Slinger je eigen pizza. Deeg rollen, beleggen, afbakken en uiteindelijk gezellig samen met de andere kinderen opsmikkelen! Ouders/verzorgers hebben ondertussen tijd om even te relaxen en een drankje te drinken in de foyer. Een ticket voor het Kinderkookcafé zijn t/m 25 februari te bestellen via de website en kosten € 5,-. Wees er op tijd bij, want er is plek voor 20 kinderen!*

*Het Kinderkookcafé gaat alleen door bij voldoende belangstelling. Is dit niet het geval, dan stellen we u hierover enkele dagen voorafgaand aan het Kinderkookcafé op de hoogte en ontvangt u het aankoopbedrag retour.

Meer van ons programma

Edie
  • Film

Edie

Met: Sheila Hancock, Kevin Guthrie, Paul Brannigan

Donderdag 17 januari20:00u
Edie
  • Film

Edie

Met: Sheila Hancock, Kevin Guthrie, Paul Brannigan

Vrijdag 18 januari20:00u
The old man & the Gun
  • Film

The old man & the Gun

Met: Robert Redford, Casey Affleck, Danny Glover, Tika Sumpter, Tom Waits, Sissy Spacek, Elisabeth Moss

Dinsdag 22 januari20:00u
Filmclub: Edie
  • Film
  • Filmclub

Filmclub: Edie

Met: Sheila Hancock, Kevin Guthrie, Paul Brannigan

Woensdag 23 januari10:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten