Extra donatie

Beste bezoekers, we missen u! Wat een vreemde wereld zijn we in beland, met lege zalen en foyers. We missen de dynamiek, de leuke plannen en blijde gezichten. Gelukkig stromen uw steunbetuigingen op een hartverwarmende manier onze inbox binnen. U laat ook duidelijk horen: "Ik wil iets doen, wat kan ik doen?!"

Want niet alleen voor het sociale leven zijn het barre tijden, ook financieel is een dicht theater een strop. Wel uitgaven, maar geen inkomsten. Dat redden we niet zonder hulp.

We hebben goed nieuws, want het is nu mogelijk een extra donatie aan ons te doen. Elke donatie helpt. En is voor u als gift aftrekbaar*.


Hoe doe ik een extra donatie?
Simpel, dit werkt eigenlijk op dezelfde manier als het kopen van kaarten voor een voorstelling. Met in dit geval als uitzondering dat de reguliere administratiekosten (die u wel genoemd ziet) niet worden doorberekend, u geen 'tickets' krijgt toegestuurd en er op 1 september natuurlijk geen 'voorstelling' is.

Kortom:
- Klik op 'Bestel kaarten'
- Log in met uw account
- Kies bij Kaarten het gewenste donatiebedrag door het uitklapmenu open te klappen of kaartsoorten toe te voegen. U kunt kiezen voor een donatie van € 5,- / € 10,- / € 15,- / € 25,- / € 50,-. Of een veelvoud daarvan door meer 'kaarten' van een bepaald bedrag te kopen. 
- Klik op 'Bestellen'
- U ziet het besteloverzicht. Selecteer de gewenste betaalwijze en klik op 'Afrekenen'. Rond de betaling af.
- U krijgt per e-mail een Bevestiging betaling. In dit geval natuurlijk zonder de normaal gesproken als bijlage toegevoegde tickets. 

Donatie geslaagd!

Wij danken u zeer voor de donatie die u langs deze weg aan ons doet, zonder de voor ons zo gebruikelijke tegenprestatie van een voorstelling of andere activiteit. Laat de tegenprestatie zijn dat we met elkaar ons Houtense theater in leven houden en uitzien naar betere tijden!

*Een Extra donatie is een gift. Omdat Aan de Slinger de ANBI-status (algemeen nut beogende instelling) heeft, is de gift aftrekbaar in de inkomstenbelasting.

PS: wilt u Aan de Slinger een aantal jaar op rij steunen? Word dan Supporter. Klik hier voor meer informatie.

Namens alle medewerkers en vrijwilligers,

Arjen Berendse
Directeur/bestuurder Aan de Slinger


 

 

Meer van ons programma

La bonne épouse
  • Film

La bonne épouse

Met: Juliette Binoche, Yolande Moreau, Noëmie Lvovski

Vrijdag 21 augustus20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten