Op 1,5 meter van elkaar, dat is minder publiek in de zaal. Helpt u het verlies opvangen? Doe een extra donatie. Elk bedrag helpt, en het is voor u als gift aftrekbaar*.

Hoe doe ik een extra donatie?
Simpel, dit werkt eigenlijk op dezelfde manier als het kopen van kaarten voor een voorstelling. Met in dit geval als uitzondering dat de reguliere administratiekosten (die u wel genoemd ziet) niet worden doorberekend, u geen 'tickets' krijgt toegestuurd en er op 31 december natuurlijk geen 'voorstelling' is.

Kortom:
- Klik op 'Bestel kaarten'
- Log in met uw account
- Kies bij Kaarten het gewenste donatiebedrag door het uitklapmenu open te klappen of kaartsoorten toe te voegen. U kunt kiezen voor een donatie van € 5,- / € 10,- / € 15,- / € 25,- / € 50,-. Of een veelvoud daarvan door meer 'kaarten' van een bepaald bedrag te kopen. 
- Klik op 'Bestellen'
- U ziet het besteloverzicht. Selecteer de gewenste betaalwijze en klik op 'Afrekenen'. Rond de betaling af.
- U krijgt per e-mail een Bevestiging betaling. In dit geval natuurlijk zonder de normaal gesproken als bijlage toegevoegde tickets. 

Donatie geslaagd!

Wij danken u zeer voor de donatie die u langs deze weg aan ons doet, zonder de voor ons zo gebruikelijke tegenprestatie van een voorstelling of andere activiteit. Laat de tegenprestatie zijn dat we met elkaar ons Houtense theater in leven houden en uitzien naar betere tijden!

*Een Extra donatie is een gift. Omdat Aan de Slinger de ANBI-status (algemeen nut beogende instelling) heeft, is de gift aftrekbaar in de inkomstenbelasting.

PS: wilt u Aan de Slinger een aantal jaar op rij steunen? Word dan Supporter. Klik hier voor meer informatie.


 

 

Meer van ons programma

  • Film

Quo Vadis, Aida?

Met: Jasna Đuričić, Boris Isaković, Raymond Thiry

Woensdag 22 september20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht