Reuring organiseert i.s.m. Kunst om de Hoek voor de derde maal de ‘live Portretsessie’. De eerste twee edities waren een groot succes. Reden genoeg om dit seizoen deze middag weer op het programma te zetten.

Zaterdagmiddag 9 februari 2019 maken vijf kunstenaars in de foyer van Aan de Slinger een portret. Diverse disciplines zoals beeldhouwen, (snel)tekenen, fotografie, schilderen met olieverf, acryl of pastel worden toegepast.  

Voor belangstellenden, gevorderde-, amateur- en beginnende kunstenaars een unieke gelegenheid om te zien hoe ervaren kunstenaars werken aan een portret. Hoe gaan zij om met gelijkenis, vorm en uitdrukking? Hoe komen zij tot een portret dat aanspreekt en imponeert?

De live-sessie begint om 13.30 uur en u kunt deze actief bijwonen. Er is gelegenheid om vragen te stellen aan zowel het model als de kunstenaars. Daarnaast levert kijken naar en meepraten over de live-sessie een heerlijk inspirerende middag op.  

De portretten gaan later deel uitmaken van de expositie ‘Houtense Koppen’. De toegang van deze bijzondere portretsessie is gratis. Kom op tijd: vol = vol!

Meer van ons programma

Zangcafé
  • Houten Presenteert

Zangcafé

Reuring Aan de Slinger i.s.m. HMC

Zondag 17 februari14:30u
Zangcafé
  • Houten Presenteert

Zangcafé

Reuring Aan de Slinger i.s.m. HMC

Vrijdag 17 mei20:00u
Kerstconcert
  • Houten Presenteert
  • Locatie Schoneveld

Kerstconcert

Leerlingen Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 15 december15:00u
BluesNight 2018
  • Gastbespeling

BluesNight 2018

Reuring i.s.m. Bluez & Bones

Zaterdag 29 december20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten