Kom Loeren bij de Boeren, want het gras is nergens groener op 8 juli!

​Loeren bij de Boeren is een zomers festival met goede muziek, stoere kinderactiviteiten en bijzonder locatietheater.

Muziek in de kersenboomgaard
De hoofdlocatie van het festival is in de prachtige kersenboomgaard van boer Vernooij, aan de Beusichemseweg 32, richting ’t Goy. Op het hoofdpodium ‘Het Veld’ treden geweldige artiesten op, waaronder Her Majesty, Janne Schra, Suzan & Freek en Electric Company. Daarnaast zijn op het Kersenpodium diverse talenten uit de Kromme Rijnstreek te zien. ​Geniet daarnaast van heerlijke streekbiertjes, sapjes en eten uit de verschillende Rollende Keukens.

Theater op locatie
​Z​owel​ in​ de kersenboomgaard van boer Vernooij als op het prachtige Landgoed Wickenburg staan verschillende theatervoorstellingen op het programma. Producties van o.a. Piepschuim en MAN || CO komen volledig tot hun recht op de prachtige locaties.

Jonge festivalgangers
Ook voor de jonge festivalgangers zijn er een heleboel stoere activiteiten te doen en te beleven. Kinderen gaan op ontdekkingstocht in de kersenboomgaard, maken zelf limonade van bloemen, zetten de snelste tijd neer op de skelterbaan en nog veel meer. Daarnaast is een deel van het programma zelfs in handen van kinderen en komen bezoekers ze tegen als reporter of rondleider!

Kaartverkoop
Kaarten voor Loeren bij de Boeren kosten slechts € 15,00 (ter plaatse € 17,50). Kinderen t/m 12 jaar kunnen het festival voor €3,50 ontdekken. Jongeren t/m 18 jaar betalen € 10,00. Met je kaartje heb je toegang tot alle optredens, voorstellingen en activiteiten. 


Kijk voor het hele programma op: www.loerenbijdeboeren.nl

Meer van ons programma

BluesNight 2018
  • Gastbespeling

BluesNight 2018

Reuring i.s.m. Bluez & Bones

Zaterdag 29 december20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten