EGO

Alex kwam in sneltreinvaart. Hij werd door de verzamelde cabaretvolgers al na zijn debuutvoorstelling Ultimatum tot comedytalent van het jaar gebombardeerd en genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Maar hij bleef er kalm onder. Jawel, zijn ego werd er flink door gestreeld natuurlijk. En toen belandde hij in pandemische tijden op de tweezitsbank. En had hij ruim de tijd zijn tweede voorstelling te schrijven. EGO. In hoofdletters. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze. Harde grappen, persoonlijke verhalen en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af. Dat moet je gezien hebben!
www.alexploeg.nl
 
U-pas
Deze voorstelling kunt u betalen met uw U-pas tegoed. Reserveer de tickets via info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024. Op de dag van de voorstelling kunt u de tickets bij de kassa met uw U-pas tegoed afrekenen.

Bij Aan de Slinger kunt u tickets voor geselecteerde films, voorstellingen, cursussen en projecten betalen met uw U-pas tegoed. Klik hier voor meer informatie. 

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 6 november 20:15u
EGO
  • Cabaret

EGO

Alex Ploeg

Donderdag 20 oktober20:15u
Kunstworkshop
  • Jeugd
  • 6+ Herfststukjes

Kunstworkshop

Catharina ten Berg

Vrijdag 28 oktober 12:45u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht