Effe niet met je mening

Deze voorstelling stond vorig seizoen geprogrammeerd maar werd afgelast vanwege de lockdown. Wie toen kaarten had, heeft het aankoopbedrag retour ontvangen of een digitaal tegoed. De oude kaarten zijn niet meer geldig. Gelukkig hebben we Anne Neuteboom weer kunnen programmeren: een nieuwe kans om deze cabaretière te zien! 

Verrassend, origineel, jeugdig, energiek. Hondsbrutaal als ze er zin in heeft en poeslief als het haar uitkomt. Anne Neuteboom houdt u pesterig een spiegel voor. ‘Neut’ is volgens velen het grootste cabarettalent dat we op dit moment hebben. En Neut vindt het tijd dat iedereen z’n dikke mening een keer lekker voor zich houdt. Oké, zijzelf dan ook, want zij loopt er ook al jaren kwistig mee te strooien. Dat bracht haar de winst van Cameretten, een nominatie voor de Neerlands Hoop, lovende recensies. Waar deze voorstelling verder over gaat? Goede vraag! Kunnen we niets over zeggen. What happens tussen de vier muren van het theater stays tussen de vier muren van het theater. Maar Anne belooft u: het wordt een extreem genuanceerde avond.

Voor haar vorige programma Kijk haar gaan werd ze genomineerd voor Neerlands Hoop, de prijs voor de theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Kijk haar gaan is te zien op Netflix, NPO Start en Cultuurticket.

www.anneneut.nl

“Neuteboom maakt cabaret met een rijk palet aan emoties. Overtuigend, grappig, kritisch en ontroerend”
NRC

Meer van ons programma

TIJD
  • Houten Presenteert

TIJD

Theaterkoor Houten

Zondag 5 juni15:00u
2636
  • Cabaret
  • try-out

2636

René van Meurs

Dinsdag 14 juni20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht