Ruud Smulders - Festival Vluchtgedrag

Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Ook zinnen als “houdt het publiek een spiegel voor” of “stelt zich kwetsbaar op” zal je hier niet aantreffen. Als u daar juist wél enthousiast van wordt raadt Ruud aan vooral verder naar een voorstelling die bij je past. 

www.ruudsmulders.com

Andries Tunru - In Theorie
Opgegroeid in Culemborg en finalist Cameretten 2017. In zijn tweede programma stoft Andries Tunru zijn psychologiediploma af. Met zichzelf als onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn onder de loep. Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn - en daarmee onze - binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

Een show van Andries is snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes. “Charisma, scherpte en goeie improvisatie, Tunru staat op het podium als een ervaren rot.” (Het Parool over Andries’ debuutvoorstelling Vlees, vis, wal en schip die eerder te zien was in Houten)

www.andriestunru.nl

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht