Drift

Deze voorstelling maakt deel uit van het Nationaal Theaterweekend. Een weekend voor iedereen! Jong, oud, nieuwe en vaste bezoekers. Er zijn voorstellingen, films en veel extra activiteiten. Elke voorstelling of activiteit kost maximaal € 10,- en sommige programma-onderdelen zijn gewoon helemaal gratis. We rollen de loper uit en heten je welkom!

Drift is een verfrissend, absurdistisch cabaretspektakel over het (niet) toegeven aan je eigen menselijke driften. Welke emoties, gedragingen en verlangens hebben we geaccepteerd en welke worden we geacht te onderdrukken? Het is Christian van Eijkelenburgs eerste solovoorstelling, nadat hij zes jaar de helft van het duo De Fransse Eijkel was. Een duo dat een hoop energie en absurdisme bracht, ook in Houten. Maar nu volgt Christian zijn eigen innerlijke driften en vertelt verhalen, gemixt met elektronische beats, kleurrijke visuele droombeelden, filosofische uitbarstingen, absurde lipsync-acts en theatrale driftbuien over het (on)vermogen onszelf te zijn te midden van de ander. ‘Modern, hip, absurdistisch en ontzettend grappig.’ - Theaterparadijs.

www.christianvaneijkelenburg.nl
www.nationaaltheaterweekend.nl

Let op: retourneren is niet mogelijk voor het Nationaal Theaterweekend.

 

“Modern, hip, absurdistisch en werkelijk ontzettend grappig.”
Theaterparadijs
“Christian weet te raken met zijn voortreffelijke spel. De projecties zijn geniaal en de timing is perfect.”
I LOVE THEATER

Meer van ons programma

Rocco & Sjuul
  • Film

Rocco & Sjuul

Met o.a.: Beppie Melissen, Sabri Saad El-Hamus, Anniek Pheifer

Zondag 24 december14:00u
May December
  • Film

May December

Met: Natalie Portman, Julianne Moore, Charles Melton

Vrijdag 29 december19:45u
Napoleon
  • Film

Napoleon

Met: Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Ben Miles

Zaterdag 30 december19:45u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht