Downton Abbey

De geliefde acteurs uit de eerste film keren terug en de nieuwe cast bestaat uit o.a.Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye en Dominic West. Het script is geschreven door Downton creator en Academy-Award® winnaar Julian Fellowes. Downton Abbey: A New Era wordt geregisseerd door Simon Curtis (My Week with Marilyn).

Zondag 29 mei high tea
Bij de vertoning van Downton Abbey op zondagmiddag 29 mei kunt u na afloop van de film genieten van een high tea. De high tea bestaande uit diverse zoete en enkele hartige hapjes geserveerd met een pot thee (ook vega(n) mogelijk). Na afloop van de film staat dit klaar in de foyer met gereserveerde tafels. 

Arrangement bestellen
Het arrangement kost € 22,50 en dit arrangement is bestemd voor twee personen. Bestel het arrangement per e-mail via horeca@aandeslinger.nl en geef het meteen door als u een vega of vegan variant wilt. Op de dag zelf rekent u voor aanvang van de film het arrangement af aan onze bar.

Het arrangement wordt aangeboden bij voldoende belangstelling. Is dit niet het geval dan laten we u dit vooraf weten. Er zijn maximaal 16 arrangementen mogelijk.

Goed om te weten: bij uw filmticket zit reeds een regulier drankje inbegrepen, dit staat los van het arrangement. Dit drankje staat voor alle bezoekers klaar na afloop van de film, dus ook voor u.

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 19 maart 20:15u
Nobody Has to Know
  • Film

Nobody Has to Know

Met: Bouli Lanners, Michelle Fairley, Julian Glover, Clovis Cornillac

Vrijdag 20 mei20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht