Diner Zin in Film: Le otto montagne

In samenwerking met kerken in Houten organiseert Aan de Slinger 'Zin in Film', waarbij zingeving centraal staat. Op dinsdag 7 februari draait de film Le otto montagne (De acht bergen). 

Het is mogelijk voorafgaand aan de film te eten in het theater, in de foyer van de Kleine Zaal. Tijdens het diner wordt een vraag geïntroduceerd die betrekking heeft op het thema van de film. Hierover kunt u met de andere gasten tijdens het diner aan de lange tafels in gesprek.

Deksels Lekker, de huiscateraar van Aan de Slinger, verzorgt een heerlijke lasagne. We bieden keuze uit een vegetarische en een niet-vegetarische variant, geef bij aanschaf van de dinertickets uw voorkeur aan ons door per e-mail via publiciteit@aandeslinger.nl.
Naast de lasagne serveren we een frisse gemengde salade met olijven. En erna, voor bij de koffie of thee, zijn er huisgemaakte cantuccini (Italiaanse amandelkoekjes).

Tickets voor het diner kosten € 14,50 exclusief drankjes. U bent welkom vanaf 18.15 uur, de maaltijd wordt geserveerd om 18.30 uur.  

Tickets bestellen
De tickets voor de maaltijd zijn te koop tot vrijdag 3 februari 16.00 uur, of eerder wanneer het uitverkocht is. U kunt uw tickets online bestellen of via ons kantoor: info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024. Aan tafel is plek voor maximaal 28 personen. Het diner gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Let op, tickets voor de film dienen los besteld te worden. Klik hier voor filmtickets. 

Meer van ons programma

Theaterrun
  • Special
  • nationaal theaterweekend

Theaterrun

alle sportieve Houtenaren!

Zondag 29 januari 11:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht