De Weg Naar SuccesGeluk

Het optreden van Kasper van der Laan is een verplaatsing waar reeds kaarten voor verkocht waren. Bezoekers met kaarten hebben 19 maart per e-mail een bericht hierover ontvangen. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan contact op met kantoor info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024

Geen webverkoop, er zijn geen tickets meer beschikbaar. 

Met zijn debuutprogramma '1 Kilo' veroverde Kasper de Nederlandse theaters. Maar zijn tour werd onderbroken door het coronavirus. Nu keert hij terug in het theater met zijn show ‘De Weg Naar SuccesGeluk’. 60 minuten aan zelfhulptips van Kasper en je bent weer helemaal tevreden met jezelf.

Zelfhulpgoeroes hebben gefaald. De zelfhulpboeken werken niet. Charismatische sprekers inspireren niet. Gelukscoaches werken niet. Het internet barst uit zijn voegen met blogs door ervaringsdeskundigen. Mensen rennen van cursus naar workshop naar lezing en zijn nog steeds ongelukkig en onsuccesvol. Waarom? Omdat alle zelfhulpgoeroes er naast zitten. De behoefte is groot, maar elke oplossing die deze zelfhulpcharlatans bieden, laat de zelfhulpzoeker teleurgesteld achter.

Kasper geeft antwoord op deze noodkreet en gaat verder waar andere zelfhulpgoeroe hebben gefaald. Denk aan…

De drie I’s: Informeren, Inspireren en motIveren.
De 4 Pilaren van SuccesGeluk.
De SuccesGeluk Groeiboom.
Méér doen in minder tijd.
De 40 W’s van Succesgeluk.
Minder doen in méér tijd.
De 1200 must-do’s voor meer SuccesGeluk.

“Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.” (de Volkskrant)

www.kaspervanderlaan.nl

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht