De Situatie

De Situatie is na Welkom Martijns derde cabaretprogramma en die gaat over het bezweren van crises in je leven. Die komen in allerlei variaties en gewichten. In zijn geheel eigen droogkomische stijl haalt Martijn herkenbare en hilarische situaties aan. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een oorlog, een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin een serie kiezen op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact. De hoofdboodschap is: We zijn bedreven geworden in het veinzen dat er niks aan de hand is, we veinzen een samenleving die er niet meer is, misschien wel nooit is geweest. Kardol fietst er anderhalf uur met de lach aan zijn kont doorheen. Behendig switchend van de grote naar de kleine dingen des levens en des werelds. 
www.martijnkardol.nl

“De Situatie is echt een lekker programma geworden van deze verhalenverteller die met elke voorstelling beter en ook prikkelender wordt.”
Theaterkrant

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 19 maart 20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht