De Kringloper

Drukte en stress op het werk. Schreeuwende scholieren in de supermarkt. Gestommel bij de bovenbuurvrouw en een boosaardige asielkat in huis. En dan ook nog al dat theaterpubliek dat graag een praatje maakt in de foyer. Het leven van de autistische Chris Verlaan valt niet mee. Gelukkig is er voor hem nog een laatste toevluchtsoord, zijn oase van rust: de kringloopwinkel. Chris, een wat wonderlijke cabaretier, loopt kringloopwinkel in en kringloopwinkel uit. Het is er veilig en je mag een barst of een krasje hebben. Zoals Chris zelf. In 2018 won hij zowel de jury- als de publieksprijs tijdens Cameretten. Hij is tegelijk origineel en qua vorm traditioneel. U mag onbezorgd hard lachen, want Chris gooit zijn kringloopwinkel los.

www.chrisverlaan.nl

“... met een handjevol droogkomische opmerkingen en enkele liedjes die (...) associaties opriepen met voorgangers als Hans Dorrestijn en Kees Torn.”
NRC

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 10 juni 20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht