De Koffie Show

De Koffie Show is een combinatie van een lezing over koffie, een proeverij van bijzondere koffiesoorten en een theaterdeel met liedjes en verhalen over koffie. Dirk-Jan Stip is de verteller, Barend Boot (Boot Koffie) zorgt voor heerlijke luisterliedjes.  

De lezing met muziek is bedoeld voor iedereen die van koffie houdt, en er graag eens wat meer over wil leren. In drie etappes vertellen we het verhaal van de geschiedenis, de teelt en de smaak van koffie. Dat wordt geen saai gebeuren, want ondertussen krijgen alle gasten drie of vier bijzondere koffies te proeven, met het verhaal daarbij. Er is veel achtergrondinformatie en natuurlijk worden de mond en de neus aan het werk gezet. Proeven en proberen!   
 

Terwijl wij de koffie voor jullie zetten is Barend aan de beurt. Hij heeft de afgelopen periode gewerkt aan bijzondere liedjes over koffie, smaak en teelt. Dat brengt hij theatraal en met overgave, waarbij hij zelf de piano speelt.   

Barend is een grootmeester in de koffiewereld, waarbij hij persoonlijk zijn telers in de wereld bezoekt en zorgt dat zij onder goede omstandigheden en voor een goede prijs kunnen werken. Boot Koffie is in twee decennia uitgegroeid tot veruit de beste leverancier van topkoffies in Nederland. 

Toegang € 17,50 inclusief drie of vier bijzondere koffies

11684

Meer van ons programma

She Said
  • Film

She Said

Met: Carey Mulligan, Zoe Kazan

Dinsdag 31 januari19:45u
Momentum
  • Toneel

Momentum

Waldemar Torenstra, Astrid van Eck en Vincent Croiset

Woensdag 1 februari20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht