de Kiesmannen: op zoek naar Europa

Het stormt in Europa: de Britten kozen hun een eigen pad, de Hongaren breken de rechtsstaat af en de Russen zijn Oekraïne binnengevallen. Het oude continent weet zich weinig raad met de grote uitdagingen van vandaag, maar vooral niet met zichzelf.
Het continent tussen de kapitalistische Verenigde Staten en het socialistische China, het continent van de Romantiek en ‘Nooit meer Oorlog’. Weten we eigenlijk nog wel wie we zijn, Europeanen? Tijdens een wervelende show vol muziek, beelden en humor gaan de Kiesmannen (Anton de Bies, Dorien van Gent en Dylan Ahern) samen met het publiek op zoek naar het Europese verhaal van vandaag. De Kiesmannen nemen je mee op een reis langs de rafelranden van het continent en naar het kloppend hart van het nieuwe Europa.

Concept: De Kiesmannen  
Regie: Leopold Witte Script: Dylan Ahern & Jacob de Groot   
Dramaturgie: Jacob de Groot  
Spel: Anton de Bies, Dorien van Gent & Dylan Ahern 
Tekstbijdrage en redactie: Eva van Zanten & Joshua Vissers 
Scenografie: Ruben Wijnstok 
Beeld: Bart Grietens  

www.dekiesmannen.nl

“De Kiesmannen weten met een fonkelende, unieke mix van maatschappelijke thema’s en vermaak elk theater in vuur en vlam te zetten.”
Johan Fretz
11853
11947

Meer van ons programma

Presque
  • Film

Presque

Met o.a.: Bernard Campan, Tiphaine Daviot, Julie-Anne Roth

Zaterdag 1 april19:45u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht