De Grootste Helft

Vanwege de aangescherpte maatregelen (13 okt) is deze voorstelling verplaatst naar 20 maart 2021. Bezoekers van de voorstelling hebben 19 oktober per e-mail een bericht hierover ontvangen. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan contact op met kantoor info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024

Geen webverkoop, er zijn geen tickets meer beschikbaar. 
 

Iedere waarheid heeft twee kanten. In dit toneelstuk zien we een echtpaar dat elkaar niets meer te zeggen heeft, maar nog wel veel moet bespreken. Ooit spraken ze de taal van de liefde, nu lijkt het onmogelijk nog met elkaar te kunnen communiceren. Ze worstelen met een kwellende vraag: hoe vertellen ze hun puberzoon dat ze uit elkaar gaan? Susan Visser en Eric Corton spelen het echtpaar, maar stappen ook uit hun rol om te reflecteren op de situatie. Waar in hun relatie ging het mis, en waarom? En hoe kom je er toch samen uit? Scheiden doe je immers samen. De Grootste Helft is de eerste voorstelling van het nieuwe productiehuis Heads and Tales.

www.headsandtales.nl

“Acteurs Eric Corton en Susan Visser nemen het publiek met vlotte dialogen en naturel spel mee in de opkomst en ondergang van een herkenbaar huwelijk.”
Theaterkrant
“Susan Visser en Eric Corton geven op fraai ingeleefde, maar ook lichtvoetige wijze gestalte aan het stel in deze ongemakkelijke situatie. De Grootste Helft is herkenbaar, als een soort ‘scheiden voor dummies’ op de planken. Vol ontroering, maar zeker ook met de nodige humor, worden de vele kanten van een huwelijk op z’n eind belicht.”
De Telegraaf

Meer van ons programma

Thuis
  • Muziek
  • première

Thuis

Jolien Kistemaker

Vrijdag 19 februari19:00u
Hope
  • Film

Hope

Met: Stellan Skarsgård, Andrea Bræin Hovig

Dinsdag 23 februari20:30u
KLeuR+
  • Jeugd
  • Lente-Uitjes 2 - 6 jaar

KLeuR+

Dadodans/Gaia Gonnelli

Woensdag 24 februari11:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten