De Grootste Helft

Vanwege de aangescherpte maatregelen (13 okt) is deze voorstelling verplaatst naar 20 maart 2021. Bezoekers van de voorstelling hebben 19 oktober per e-mail een bericht hierover ontvangen. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan contact op met kantoor info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024

Iedere waarheid heeft twee kanten. In dit toneelstuk zien we een echtpaar dat elkaar niets meer te zeggen heeft, maar nog wel veel moet bespreken. Ooit spraken ze de taal van de liefde, nu lijkt het onmogelijk nog met elkaar te kunnen communiceren. Ze worstelen met een kwellende vraag: hoe vertellen ze hun puberzoon dat ze uit elkaar gaan? Susan Visser en Eric Corton spelen het echtpaar, maar stappen ook uit hun rol om te reflecteren op de situatie. Waar in hun relatie ging het mis, en waarom? En hoe kom je er toch samen uit? Scheiden doe je immers samen. De Grootste Helft is de eerste voorstelling van het nieuwe productiehuis Heads and Tales.

www.headsandtales.nl

“Acteurs Eric Corton en Susan Visser nemen het publiek met vlotte dialogen en naturel spel mee in de opkomst en ondergang van een herkenbaar huwelijk.”
Theaterkrant
“Susan Visser en Eric Corton geven op fraai ingeleefde, maar ook lichtvoetige wijze gestalte aan het stel in deze ongemakkelijke situatie. De Grootste Helft is herkenbaar, als een soort ‘scheiden voor dummies’ op de planken. Vol ontroering, maar zeker ook met de nodige humor, worden de vele kanten van een huwelijk op z’n eind belicht.”
De Telegraaf

Meer van ons programma

Marc Meets Gitaarfestival
  • Muziek

Marc Meets Gitaarfestival

Marc van Vugt, Robin Nolan, Richard Hallebeek, Sander van Herk, Ed Verhoeff en Frank Burks

Donderdag 29 oktober21:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten