Wie kent het verhaal niet van de drie biggetjes die door hun moeder uit huis worden gezet om zelfstandig te worden? Ze bouwen alle drie een eigen huisje van allerlei materialen, maar twee ervan kunnen door de Grote Boze Wolf zomaar omver worden geblazen. Wat ging er fout, wie heeft de schuld..., daarover heeft elke big zijn gepeperde mening in dit theaterverhaal voor de allerjongsten. Hoe overleef je als je moeder niet meer voor je zorgt? Hoe overwin je angst? Wanneer vertrouw je iemand? En als iedereen zijn eigen verhaal ver- telt, hoe weet je dan wat waar is? Een familievoorstelling vol taalgrappen, muziek en soepele dansmoves. Over afscheid nemen van oude verhalen en de toekomst omarmen.

www.toneelmakerij.nl

Toewijzing van stoelen aan de zaal
Door de anderhalve-meter-setting verandert de placering in de zaal. Om 1,5 meter afstand van andere bezoekers te garanderen, krijgt u bij de zaalingang door een medewerker een nieuwe plek toegewezen. De rij- en stoelnummers op uw tickets zijn niet meer geldig. We rekenen op uw begrip, waarvoor dank.

Meer van ons programma

  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 6 november 20:15u
  • Film

House of Gucci

Met: Lady Gaga, Jeremy Irons, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino e.a.

Vrijdag 4 februari19:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht