Het Nationaal Theaterweekend! Van 28 tot en met 30 januari zetten we het hele theater op z’n kop. Naast de voorstellingen organiseren we heel veel leuke randprogrammering, van workshops tot een theaterrun. De randprogrammering maken we bekend in december, houd onze website in de gaten.

Met op zondagmiddag de jeugdvoorstelling 'De drie biggetjes en het wolfspak' van De Toneelmakerij

Wie kent het verhaal niet van de drie biggetjes die door hun moeder uit huis worden gezet om zelfstandig te worden? Ze bouwen alle drie een eigen huisje van allerlei materialen, maar twee ervan kunnen door de Grote Boze Wolf zomaar omver worden geblazen. Wat ging er fout, wie heeft de schuld..., daarover heeft elke big zijn gepeperde mening in dit theaterverhaal voor de allerjongsten. Hoe overleef je als je moeder niet meer voor je zorgt? Hoe overwin je angst? Wanneer vertrouw je iemand? En als iedereen zijn eigen verhaal ver- telt, hoe weet je dan wat waar is? Een familievoorstelling vol taalgrappen, muziek en soepele dansmoves. Over afscheid nemen van oude verhalen en de toekomst omarmen.

www.toneelmakerij.nl

Meer van ons programma

  • Film

Spencer

Met: Kristen Stewart, Jack Farthing, Sean Harris, Sally Hawkins, Timothy Spall

Woensdag 22 december20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht