De beentjes van Sint-Hildegard

We vinden het ontzettend leuk weer films voor publiek te draaien. De voorbereidingen zijn getroffen om dit corona-proef te laten plaatsvinden. Klik HIER om te lezen wat u kunt verwachten.

Er is slechts een beperkt aantal tickets te koop op vaste rij- en stoelnummers, verdeeld in tweetallen en solitaire plaatsen: 
- De tweetallen zijn voor mensen uit hetzelfde huishouden. Komt u met max. 2 personen of met uw huishouden, dan mag u naast elkaar zitten.  
- Komt u alleen (of met een oneven aantal), dan verzoeken wij u een solitaire plaats te kopen indien nog beschikbaar, en niet één stoel van een tweetje.
- Zijn er alleen nog tweetjes te koop, dan mag u daar één stoel van kopen. De andere stoel kan dan niet meer gekocht worden door iemand anders. Probeert u dit, dan krijgt u een melding.

De allereerste Twentse bioscoopfilm, met Herman Finkers en Johanna ter Steege als echtpaar dat zich afvraagt: hoeveel liefde is te veel liefde?

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas wil pakken, reikt zij het hem al aan. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Een komisch drama van regisseur Johan Nijenhuis over het los willen breken uit vastgeroeste patronen.

“Een film die zich onderscheidt van veel hedendaagse Nederlandse films. Herman Finkers maakt een charmante entree in de filmwereld.”
Trouw
“Een heerlijke film met een lach en een traan.”
TV Krant / TROSKOMPAS
“De film heeft diepgang, is soms echt geestig en kent een voortreffelijke cast”
AD

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 16 november 20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten