DAT DOET ZE ANDERS NOOIT

Trouwe volgers van deze ervaren cabaretière weten het: Lenette van Dongens voorstellingen volgen haar leven, de turbulentie die de rust verstoort, de veranderingen, haar vrede en onvrede, haar worstelingen met dingen en de medemens. En ze weet als weinig anderen in dit circuit zichzelf herkenbaar te maken op het toneel.

Vanavond vraagt ze zich af: wie zou ik nog kunnen zijn? Is er nog iets anders mogelijk dan die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt? Heb je liever spijt van wél gedaan dan spijt van nooit gedaan? Moet je bucketlist niet gewoon een fukkitlist worden. Durf je niet? Dan juist doen! Rauwer en eerlijker wordt het niet. Wie niets meer te verliezen heeft is eindelijk vrij.
www.lenettevandongen.nl

Prosecco arrangement
Speciaal bij deze voorstelling bieden we de mogelijkheid na afloop in de foyer te genieten van een prosecco-arrangement. Het arrangement bestaat uit twee glazen prosecco met een borrelplankje (ook vega(n) mogelijk).  

Arrangement bestellen
Het arrangement kost €14.50. Bestel het arrangement per e-mail via horeca@aandeslinger.nl en geef het meteen door als u een vega of vegan variant wilt. Op de dag zelf rekent u voor aanvang van de voorstelling af aan onze bar. Graag ook vermelden op welke dag u naar de voorstelling gaat.

Goed om te weten: bij uw ticket zit reeds een regulier drankje inbegrepen, dit staat los van het arrangement. Indien er een pauze in de voorstelling is, staat dit drankje in de pauze klaar voor alle bezoekers, dus ook voor u. Indien er geen pauze is, kunt u bij het betalen van het arrangement een consumptiebon vragen die u op een zelf gekozen moment deze avond mag gebruiken.

Meer van ons programma

Silenzio
  • Dans

Silenzio

LeineRoebana

Vrijdag 9 december20:15u
NIETES
  • Jeugd
  • 4+

NIETES

Theater Artemis/BRONKS

Zondag 11 december14:30u
Als het doek valt
  • Special
  • première

Als het doek valt

Aan de Slinger i.s.m. Bigband Houten en de Castellum Singers

Woensdag 21 december20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht