We vieren de start van Buiten Spelen, ook al vindt het 't eerste en het tweede weekend toch binnen plaats omdat evenementen buiten nog niet zijn toegestaan. Buiten, binnen, het maakt ons niet meer uit, we mogen weer! 

Voor de tweede keer verwelkomen we Sjors van der Panne in Houten. Hij komt met een programma boordevol nieuw werk, en zingt ook bekende klassiekers van Shaffy tot Frank Boeijen. Natuurlijk begeleid door zijn vaste muzikanten Janos Koolen en Hubert-Jan Horrocks. Sjors van der Panne is met zijn heldere stem een van de fijnste vertolkers van het Nederlandse (kleinkunst)lied en werd een BN’er door zijn deelname aan The Voice of Holland (finaleplek). ‘Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. Dat is heel knap en heel bijzonder’, aldus Liesbeth List. Kom voor een avond frisse hoop, troost en de boodschap om elkaar niet uit het oog te verliezen in deze woelige tijd.

www.sjorsvanderpanne.nl

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht