Een ‘podiumdier’ noemen we mensen zoals Rosa da Silva. Die worden geboren om in de spotlights te staan. Haar wieg stond in het Drentse Klazienaveen, haar wortels liggen in Portugal. Haar roeping is het theater. In Daar moet je heen neemt Rosa u mee naar het jaar dat ze als klein meisje meedeed aan de Mini Playbackshow van Henny Huisman. Meisjes uit Klazienaveen worden niet zomaar een ster. Ze moest het dorpse verruilen voor stadse fratsen en zich anders gaan voordoen. Rosa da Silva had al hoofdrollen in het toneelstuk ANNE en de musical De Tweeling, voordat ze in 2019 het Amsterdams Kleinkunst Festival won. ‘Ze is helemaal de baas van het podium’, schreef Theaterkrant over dit debuut.

www.rosadasilva.nl

Toewijzing van stoelen aan de zaal
Door de anderhalve-meter-setting verandert de placering in de zaal. Om 1,5 meter afstand van andere bezoekers te garanderen, krijgt u bij de zaalingang door een medewerker een nieuwe plek toegewezen. De rij- en stoelnummers op uw tickets zijn niet meer geldig. We rekenen op uw begrip, waarvoor dank.

“In ‘Daar moet je heen’ laat Da Silva alle kanten van haar veelzijdige talent zien. Da Silva heeft een stem die gemaakt lijkt te zijn voor de fado”
Theaterkrant
“Haar typetjes zijn geweldig. Scherp persifleert ze zowel de trots van Randstedelingen als de trots van Drentenaren. Gezongen met een prachtstem!”
NRC
“Da Silva is een van die eerdere festivalwinnaars die, nu het weer kan, alsnog een nieuwsgierig publiek verdient. Die stem! De muzikale bijval van Remko Wind geeft alles nog meer kleur”
de Volkskrant

Meer van ons programma

  • Film

Eiffel

Met: Romain Duris, Emma Mackey, Pierre Deladonchamps

Woensdag 2 februari19:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht