Creatief+
Zin om in de donkere herfstmaanden creatief bezig te zijn, iets nieuws te leren en nieuwe mensen te ontmoeten? Van oktober tot en met begin december 2021 vinden er doordeweeks creatieve cursussen plaats voor 65-plussers uit Houten. Ervaring hebben is niet nodig: u leert het van professionals! De inschrijving start op maandag 23 augustus om 13.00 uur. 

Cursus Creatief+ THEATER
Sophie Plekker verzorgt de cursus theater. Ze is theatermaker bij Stut Theater in Utrecht en we kennen haar van het project Goud van Houten, dat eerder in Houten plaats vond. Bij de theatercursus in Aan de Slinger onderzoeken we in 9 lessen op wat voor verschillende manieren we theater kunnen maken. Er wordt gewerkt vanuit tekst, beweging, improvisatie, muziek en persoonlijke verhalen. Daarnaast besteden we aandacht aan de groep en het individu, we spelen met veel energie en leren elkaar op een nieuwe manier kennen.

Wees welkom!
 

- Docent: Sophie Plekker
- Maandagochtend van 10.15 - 12.15 uur
- Aantal lessen: 9 
- Data: 4, 11, 25 okt, 1, 8, 15, 22, 29 nov en 6 dec (geen les in de herfstvakantie)
- Locatie: Aan de Slinger (De Slinger 40 in Houten)
- Koffie en thee is inbegrepen

6933

Wilt u meer informatie, heeft u vragen over de workshops of over het inschrijven? Neem contact op via educatie@aandeslinger.nl of bel naar 030 – 63 51 024.

De cursussen van Creatief+ wordt mogelijk gemaakt door Aan de Slinger. Met dank aan gemeente Houten, Lang Leve Kunst Fonds en 'van Houten&co'


Naast Theater bieden we nog meer Creatief+ cursussen aan:
Op dinsdagochtend Fotografie, klik HIER als u daar meer over wilt weten.
Op woensdagochtend Dans, klik HIER als u daar meer over wilt weten.
Op donderdagochtend Muziek, klik HIER als u daar meer over wilt weten.
Op verschillende dagen en dagdelen Beeldend, klik HIER als u daar meer over wilt weten.
 

Meer van ons programma

  • Jeugd
  • 8-12 jaar

Hotel Hierwaardaar

De Dansers & Het Filiaal theatermakers

Zaterdag 6 november19:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht