Creatief+
Zin om in de donkere herfstmaanden creatief bezig te zijn, iets nieuws te leren en nieuwe mensen te ontmoeten? Van oktober tot en met begin december 2021 vinden er doordeweeks creatieve cursussen plaats voor 65-plussers uit Houten. Ervaring hebben is niet nodig: u leert het van professionals! De inschrijving start op maandag 23 augustus om 13.00 uur. 

Cursus Creatief+ MUZIEK

Lied van Betekenis
Welk lied heeft in uw leven een grote rol gespeeld? Van welk nummer wordt u heel blij of welk nummer doet u denken aan een mooie of moeilijke tijd? Het zijn allemaal redenen waarom een bepaald nummer voor u van grote betekenis is geweest. Hoe zou u het vinden om uw verhaal bij dit nummer te delen met een klein groepje? En om te onderzoeken wat de bedoeling van de schrijver was met het nummer en wat zijn of haar verhaal is. Door het nummer te bespreken, te zingen en te spelen gaan we er achter komen waarom u het zo bijzonder vindt. Vervolgens gaan we met deze verhalen een nummer componeren en opnemen in de studio. Singer-songwriter Roel Donckers zet zijn professionaliteit en vakmanschap in om de mensen, hun unieke verhalen, de dialoog en het maak-proces te laten zien aan een breder publiek.

- Docent: Roel Donckers
- Donderdagochtend van 10.15 - 12.15 uur
- Aantal lessen: 9
- Data: 7, 14, 28 okt, 4, 11, 18, 25 nov, 2 en 9 dec (geen les in de herfstvakantie)
- Locaties: Studio Ongehoord (Wikke-oord 1) en Aan de Slinger (De Slinger 40) in Houten
- Koffie en thee is inbegrepen

6930

Wilt u meer informatie, heeft u vragen over de workshops of over het inschrijven? Neem contact op via educatie@aandeslinger.nl of bel naar 030 – 63 51 024.

De cursussen van Creatief+ wordt mogelijk gemaakt door Aan de Slinger. Met dank aan gemeente Houten, Lang Leve Kunst Fonds en 'van Houten&co'

Naast Muziek bieden we nog meer Creatief+ cursussen aan:
Op maandagochtend Theater, klik HIER als u daar meer over wilt weten.
Op dinsdagochtend Fotografie, klik HIER als u daar meer over wilt weten.
Op woensdagochtend Dans, klik HIER als u daar meer over wilt weten.
Op verschillende dagen en dagdelen Beeldend, klik HIER als u daar meer over wilt weten.

Meer van ons programma

  • Film

Benedetta

Met: Virginie Efira, Charlotte Rampling, Lambert Wilson

Donderdag 25 november20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht