Creatief+
Zin om in de donkere herfstmaanden creatief bezig te zijn, iets nieuws te leren en nieuwe mensen te ontmoeten? Van oktober tot en met begin december 2021 vinden er doordeweeks creatieve cursussen plaats voor 65-plussers uit Houten. Ervaring hebben is niet nodig: u leert het van professionals! De inschrijving start op maandag 23 augustus om 13.00 uur. 

Cursus Creatief+ FOTOGRAFIE

Vakfotograaf en fotografiedocent Paul van der Klei verzorgt de cursus fotografie. Meer uit je camera (en uit jezelf) halen en meer zien is zijn motto! Paul van der Klei verzorgde vorig seizoen ook de fotografie lessen bij het project De Vlinder. In deze cursus van 9 lessen worden basisvaardigheden herhaald en verdiept u zich nog verder in de vaardigheden en de inhoud van de foto’s. Reportages en het vertellen van een verhaal door middel van beeld zijn een rode draad in de cursus. In de lessen ligt de nadruk op het bespreken van de huiswerkopdrachten, op techniek en vormgeving. Ook bespreken we werk van professionele fotografen.

- Docent: Paul van der Klei
- Deelnemers moeten een digitale spiegelreflexcamera hebben of een andere camera waarmee handmatig het diafragma en de sluitertijd worden ingesteld.
- Dinsdagochtend van 10.15 - 12.15 uur
- Aantal lessen: 9 
- Data: 5, 12, 26 okt, 2, 9, 16, 23, 30 nov en 7 dec (geen les in de herfstvakantie)
- Locatie: Aan de Slinger (De Slinger 40 in Houten)
- Koffie en thee is inbegrepen

6931

Wilt u meer informatie, heeft u vragen over de workshops of over het inschrijven? Neem contact op via educatie@aandeslinger.nl of bel naar 030 – 63 51 024.

De cursussen van Creatief+ wordt mogelijk gemaakt door Aan de Slinger. Met dank aan gemeente Houten, Lang Leve Kunst Fonds en 'van Houten&co'

Naast Fotografie bieden we nog meer Creatief+ cursussen aan:
Op maandagochtend Theater, klik HIER als u daar meer over wilt weten.
Op woensdagochtend Dans, klik HIER als u daar meer over wilt weten.
Op donderdagochtend Muziek, klik HIER als u daar meer over wilt weten.
Op verschillende dagen en dagdelen Beeldend, klik HIER als u daar meer over wilt weten.

Meer van ons programma

  • Film

Petite Maman

Met: Joséphine Sanz, Gabrielle Sanz, Nina Meurisse, Stéphane Varupenne

Dinsdag 2 november20:30u
  • Film

Pourris Gâtés

Met: Gérard Jugnot, Camille Lou, Tom Leeb, Louka Meliava, François Morel

Dinsdag 16 november20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht