Creatief+
Zin om in de donkere herfstmaanden creatief bezig te zijn, iets nieuws te leren en nieuwe mensen te ontmoeten? Van oktober tot en met begin december 2021 vinden er doordeweeks creatieve cursussen plaats voor 65-plussers uit Houten. Ervaring hebben is niet nodig: u leert het van professionals! De inschrijving start op maandag 23 augustus om 13.00 uur. 

Cursus Creatief+ DANS

Olga van Koningsbrugge verzorgt de dansworkshops. Olga is 46 jaar en opgegroeid in Houten. Ze kent Houten op haar duimpje, ook omdat ze er al jaren haar eigen dansstudio heeft. Bij Dansstudio Olga van Koningsbrugge staan danstechniek, kunstzinnigheid en oog voor de individuele leerling hoog in het vaandel. Olga heeft meegewerkt aan het project De Vlinder, wat ze als een verrijking heeft ervaren. Ze heeft enorm veel zin om aan de slag te gaan met de danslessen voor Creatief+. “Samen genieten van dansen, ook voor mensen zonder danservaring, is zoiets waardevols. Voor iedere leeftijd!”

Iedere les start met een opwarming om alle spieren los te maken, waarna er verschillende bewegingen en dansen aangeleerd worden. Er wordt in de reeks lessen toegewerkt naar een volledige choreografie.

- Docent: Olga van Koningsbrugge
- Woensdagochtend van 10.15 - 12.15 uur
- Aantal lessen: 9 
- Data: 6, 13, 27 okt, 3, 10, 17, 24 nov, 1 en 8 dec (geen les in de herfstvakantie)
- Locatie: Dansstudio Olga van Koningsbrugge (Kruisboog 12 in Houten)
- Koffie en thee is inbegrepen

6932

Wilt u meer informatie, heeft u vragen over de workshops of over het inschrijven? Neem contact op via educatie@aandeslinger.nl of bel naar 030 – 63 51 024.

De cursussen van Creatief+ wordt mogelijk gemaakt door Aan de Slinger. Met dank aan gemeente Houten, Lang Leve Kunst Fonds en 'van Houten&co'


Naast Dans bieden we nog meer Creatief+ cursussen aan:
Op maandagochtend Theater, klik HIER als u daar meer over wilt weten.
Op dinsdagochtend Fotografie, klik HIER als u daar meer over wilt weten.
Op donderdagochtend Muziek, klik HIER als u daar meer over wilt weten.
Op verschillende dagen en dagdelen Beeldend, klik HIER als u daar meer over wilt weten.

Meer van ons programma

  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 6 november 20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht