Buitenbioscoop Todos lo Saben

Het is weer tijd voor de Buitenbioscoop!

Er staan vier films op het programma: za 15, vr 21, za 29 juni, en za 6 juli. De films gaan door bij goed weer en starten om 22.30 uur. Op het theaterplein staan stoelen klaar en de buitenbar is geopend. De Buitenbioscoop is gratis te bezoeken, u hoeft geen kaarten te kopen.

Meer informatie over de Buitenbioscoop klik HIER

Todos lo saben is een spannende film waarin de verhoudingen binnen een Spaanse familie op scherp worden gezet door de vermissing van een kind.

Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem). Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de geheimzinnige verdwijning van Laura's dochter, staat het leven van de Spaanse familie op z'n kop. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven. Todos lo saben is de nieuwe film van de tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (A Separation, The Salesman).

De psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes filmfestival en werd tevens geselecteerd voor de Officiële Competitie.

“Todos lo saben is vooral een film over broosheid van vertrouwen in een gemeenschap, die op het eerste gezicht zo warm en liefdevol lijkt. De paranoïa krijgt ook tamelijk ongemerkt, maar onweerstaanbaar de kijker in de greep. Farhadi toont de breekbaarheid van solidariteit, maar doet dat zonder enorme overdrijvingen of theatrale uitbarstingen.”
NRC
“Penelope Cruz en Javier Bardem dragen de film (…) het beste acteursechtpaar van dit moment, een ideale combinatie van kwetsbaarheid en stoerheid.”
AD
“Boeiend acteursdrama over liefde, bedrog, vertrouwensbanden en hoe het verleden in het heden doorspeelt. Tegen de tijd dat tweevoudig Oscarwinnaar Farhadi (The Salesman, A Separation) klaar is met de familie achter de sprookjesbruiloft, liggen de verhoudingen compleet overhoop.”
VPRO Cinema

Meer van ons programma

Buitenbioscoop Edie
  • Film
  • Buitenbioscoop

Buitenbioscoop Edie

Met: Sheila Hancock, Kevin Guthrie, Paul Brannigan

Zaterdag 15 juni 22:30u
Buitenbioscoop Ventoux
  • Film
  • BUITENBIOSCOOP

Buitenbioscoop Ventoux

Met: Wilfried de Jong, Kasper van Kooten, Leopold Witte, Wim Opbrouck, Maruschka Detmers

Vrijdag 21 juni 22:00u
Buitenbioscoop A Casa Tutti Bene
  • Film
  • BUITENBIOSCOOP

Buitenbioscoop A Casa Tutti Bene

Met: Stefano Accorsi, Elena Cucci, Tea Falco, Carolina Crescentini, Pierfrancesco Favino

Zaterdag 29 juni 22:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten