Een komische avonturenfilm over een jongen met het syndroom van Down die zijn droom wil verwezenlijken.

De jonge Zak wil heel graag professioneel worstelaar worden en loopt om die reden weg uit zijn verpleegtehuis. Al snel ontmoet hij Tyler, die ook op de vlucht is. De twee ongewone bondgenoten beleven samen de wildste avonturen.

Buitenbioscoop - coronaproof en nieuwe voorwaarden
* Op het beschutte theaterplein zetten we stoelen klaar. Er zijn voor de Buitenbioscoop maximaal 50 plekken verdeeld over 25 'tweetjes' beschikbaar. Dit in verband met zichtlijnen, veiligheid en coronamaatregelen. De stoelen hebben een vaste plek op het plein, schuiven met stoelen is niet toegestaan.

* De films gaan door bij goed weer en starten in juli om 22.30 uur en augustus om 21.30 uur, wanneer het zo goed als donker is. Bij slechte weersvooruitzichten kan de Buitenbioscoop helaas niet doorgaan.  

* De Buitenbioscoop is niet meer gratis. De toegangsprijs is € 4,50  excl. drankje. Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan.

* Tickets worden ongeplaceerd verkocht. Plaatskeuze doorgeven is helaas niet mogelijk. U wordt op de avond zelf een plek toegewezen op het plein. 

* Een kleine voetnoot: bij slechte weersvooruitzichten gaat de Buitenbioscoop niet door. Is hier sprake van, dan krijgen bezoekers via e-mail bericht en er wordt een bericht onder ‘nieuws’ op de website geplaatst. Check dus uw e-mail of de site bij twijfel over het weer.

Meer van ons programma

  • Toneel
  • try-out

De Schuldige

Daniël Boissevain

Donderdag 26 augustus20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht