Buitenbioscoop: Minari

Het Koreaanse gezin Yi besluit het stadse leven in te ruilen voor het landelijke Arkansas om daar hun ‘American dream’ waar te maken. Jacob hoopt dat een boerderij zijn gezin aan een beter leven zal helpen, maar de nieuwe omgeving brengt flink wat uitdagingen met zich mee. Financieel gaat het ze niet voor de wind en de hartafwijking van hun zoon David, houdt de familie constant op hun hoede. Toch proberen ze samen een weg te vinden in het boerenleven. Maar als grootmoeder onverwachts bij ze intrekt, wordt het gezin pas echt op de proef gesteld.

Buitenbioscoop
* Op het beschutte theaterplein zetten we stoelen klaar. Er zijn voor de Buitenbioscoop maximaal 100 plekken beschikbaar, vrije plaatskeuze ter plekke.
* De films gaan door bij goed weer en starten in augustus en september om 21.30 uur, wanneer het zo goed als donker is.
* Bij slechte weersvooruitzichten kan de Buitenbioscoop helaas niet doorgaan. Is hier sprake van, dan krijgen bezoekers via e-mail bericht en er wordt een bericht onder ‘nieuws’ op de website geplaatst. Check dus uw e-mail of de site bij twijfel over het weer.
* De toegangsprijs is € 5,- excl. drankje. De bar is binnen geopend. Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan.

 

We Are Public
De Buitenbioscoop op 26 augustus is geselecteerd door We Are Public. We Are Public leden kunnen vooraf een kaartje reserveren met een Aan de Slinger account. Aan de deur op de avond zelf is niet mogelijk: indien de weersvooruitzichten slecht zijn, wordt de Buitenbioscoop afgelast en moeten wij u kunnen bereiken. Voor reserveren graag bellen 030 - 63 51 024 (ma-vr 13:00 - 16:00 uur). Via www.aandeslinger.nl kunt u een account aanmaken. Gereserveerde kaartjes kunnen vanaf 45 min. voor aanvang opgehaald worden bij de kassa. 

Het kantoor van Aan de Slinger is gesloten van 16 juli t/m 21 augustus.

“Minari toont de Amerikaanse Droom, maar dan in een tweedehands caravan.”
Trouw
“Minari is een film die in je hart kruipt.”
de Volkskrant

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht