Buiten Spelen: Wouter Hamel’s Nightclub

Wouter Hamel begint vanavond dan wel vroeg, maar op het Oude Dorp zullen de sfeer en de muziek u weldra in de stemming brengen van een opwindende nachtclub in het midden van de vorige eeuw. Met een hedendaags tintje. Vele jaren liet Hamel zijn jazzy roots samengaan met pop, maar nu keert hij terug naar zijn muzikale bron. Hamel en zijn band halen hun inspiratie uit de jazzy pop uit de jaren 30 tot 50, strooien daar muzikaal een jaren 70 saus overheen en brengen het met impulsen uit velerlei andere stromingen zelfverzekerd de 21ste eeuw in.

www.wouterhamel.nl  

Locatie
Er is beperkte parkeergelegenheid rondom het Plein in het Oude Dorp in Houten. Kom dus zoveel mogelijk lopend of op de fiets. Parkeren kan op parkeerterrein Oude Dorp, Oranje Nassauweg 12 in Houten.

NB: Het zomerprogramma Buiten Spelen vindt, zoals de naam al zegt, in de buitenlucht plaats op een aantal prachtige locaties in Houten. Goed dus om rekening te houden met de weersverwachtingen! 

“Hamel heeft een super strakke band die met speels enthousiasme de catchy liedjes de zaal in slingert.”
de Volkskrant
“Zijn heldere geluid, perfecte timing en prachtige eigen sound zorgen ervoor dat we zijn stembanden een kroonjuweel mogen noemen.”
De Telegraaf

Meer van ons programma

Buitenbioscoop: Spencer
  • Film
  • Buiten spelen

Buitenbioscoop: Spencer

Met: Kristen Stewart, Jack Farthing, Sean Harris, Sally Hawkins, Timothy Spall

Vrijdag 9 september21:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht