Buiten Spelen: Overflow


 

Voor de liefhebbers van sterke popsongs, weelderige elektronica en persoonlijke lyrics en een dijk van een stem is er goed nieuws: de Amsterdamse singer-songwriter Celine Cairo bracht onlangs haar nieuwe album Overflow uit. Haar muzikale reislust bracht haar vanuit Amsterdam naar de States via Reykjavik naar Hamburg en uiteindelijk in Londen. In de Britse hoofdstad werd Celine overrompeld door de bruisende singer/songwriterscene en dat resulteerde direct in dit nieuwe album. Ze laat vanavond op het prachtige fort Werk aan de Waalse Wetering haar eigen nummers en covers van vrouwelijke iconen uit de popmuziek horen. 

www.celinecairo.com

Locatie
Werk aan de Waalse Wetering, Waalseweg 22 3999 NS Tull en ’t Waal
Het fort ligt in een prachtige omgeving, 8 km van Houten. Kom daarom op de fiets! Het is een klein halfuurtje fietsen vanaf Aan de Slinger in Houten. Komt u toch met de auto? Er is beperkt gelegenheid om de auto te parkeren op de parkeerplaats 'Waalse Bos'.

NB: Het zomerprogramma Buiten Spelen vindt, zoals de naam al zegt, in de buitenlucht plaats op een aantal prachtige locaties in Houten. Goed dus om rekening te houden met de weersverwachtingen! 

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht