Buiten Spelen: Klapstoelkabaret

Na het grote succes van vorig jaar is het Klapstoelkabaret terug! Een mobiel podium, dat overal kan neerstrijken en zo ook op het fort Werk aan de Waalse Wetering. Voor u een manier om nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences te ontdekken.

Vanavond komen Musa en Bovenste Knoopje Open naar Tull en 't Waal. Musa was enkele jaren de helft van het duo Waterkonijnen dat de finale van Cameretten haalde. Zijn solopad bewandelt hij op dezelfde manier: kritisch, ontwapenend, humoristisch, met een flinke dosis zelfspot en niet bang om zijn emoties te delen met het publiek. Puur en oprecht cabaret dat je lang bijblijft. Bovenste Knoopje Open is een muzikaal kleinkunstgezelschap met frontman Sjoerd van Capelleveen dat met ontwapenend plezier aan de weg timmert. Met ruim 400 speelbeurten op hun naam en hun Nederlandstalige muziek is al bijna een half miljoen keer beluisterd. Theaterkrant: ‘Bovenste Knoopje Open luidt een nieuw tijdperk in voor de geëngageerde cabaretier.’

www.klapstoelkabaret.nl

Locatie
Werk aan de Waalse Wetering, Waalseweg 22 3999 NS Tull en ’t Waal
Het fort ligt in een prachtige omgeving, 8 km van Houten. Kom daarom op de fiets! Het is een klein halfuurtje fietsen vanaf Aan de Slinger in Houten. Komt u toch met de auto? Er is beperkt gelegenheid om de auto te parkeren op de parkeerplaats 'Waalse Bos'.

NB: Het zomerprogramma Buiten Spelen vindt, zoals de naam al zegt, in de buitenlucht plaats op een aantal prachtige locaties in Houten. Goed dus om rekening te houden met de weersverwachtingen! 

Meer van ons programma

Delicieux
  • Film

Delicieux

Met: Isabelle Carré, Benjamin Lavernhe, Grégory Gadebois

Woensdag 29 juni20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht