Buiten Spelen: Klapstoelkabaret

Na het grote succes van vorig jaar is het Klapstoelkabaret terug! Een mobiel podium, dat overal kan neerstrijken en zo ook op het fort Werk aan de Waalse Wetering. Voor u een manier om nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences te ontdekken.

Vanmiddag spelen Luan Buleshkaj en Lonneke Dort op het fort. Luan Buleshkaj is een woordkunstenaar en een gevestigde naam in de spoken word scene in Nederland. Met zijn eerste solovoorstelling Leeuwenkind won hij de Beste of Fringe 2020 tijdens het Amsterdam Fringe Festival. Lonneke won de juryprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd in 2020 uitgeroepen tot één van de cabaretiers van de NRC 101 Nieuwe Talenten. Lonneke neemt je mee in een ogenschijnlijk licht verhaal en giet de zware dingen des levens in een vilein en droogkomisch lied.

www.klapstoelkabaret.nl

Locatie
Werk aan de Waalse Wetering, Waalseweg 22 3999 NS Tull en ’t Waal
Het fort ligt in een prachtige omgeving, 8 km van Houten. Kom daarom op de fiets! Het is een klein halfuurtje fietsen vanaf Aan de Slinger in Houten. Komt u toch met de auto? Er is beperkt gelegenheid om de auto te parkeren op de parkeerplaats 'Waalse Bos'.

NB: Het zomerprogramma Buiten Spelen vindt, zoals de naam al zegt, in de buitenlucht plaats op een aantal prachtige locaties in Houten. Goed dus om rekening te houden met de weersverwachtingen! 

Meer van ons programma

Delicieux
  • Film

Delicieux

Met: Isabelle Carré, Benjamin Lavernhe, Grégory Gadebois

Woensdag 29 juni20:30u
Flitsbezorgd
  • Cabaret
  • Oudejaars 2022

Flitsbezorgd

Dolf Jansen

Zaterdag 29 oktober20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht