Buiten Spelen: Keep it fresh

De zanger-gitarist uit Driebergen leeft ‘in het moment’ en als hij op het podium staat wil hij dat delen. Je kunt tegenwoordig overal alle muziek luisteren, maar er gaat niets boven muziek live beleven. Je koopt een kaartje, maar eigenlijk koop je een ervaring. Tijdens deze voorstelling doet Jim er alles aan om die ervaring zo uniek mogelijk te maken. Het prachtige fort Werk aan de Waalse Wetering waar hij vanmiddag speelt draagt daar ook zeker aan bij. Jim probeert zijn voorstellingen zo fris mogelijk te houden. De ene keer staat hij alleen met een gitaar op het podium, de volgende keer met een gastmuzikant of een band. Elk optreden moet vernieuwend zijn. Let's keep it fresh! 

www.jimvanderzee.com

Locatie
Werk aan de Waalse Wetering, Waalseweg 22 3999 NS Tull en ’t Waal
Het fort ligt in een prachtige omgeving, 8 km van Houten. Kom daarom op de fiets! Het is een klein halfuurtje fietsen vanaf Aan de Slinger in Houten. Komt u toch met de auto? Er is beperkt gelegenheid om de auto te parkeren op de parkeerplaats 'Waalse Bos'.

NB: Het zomerprogramma Buiten Spelen vindt, zoals de naam al zegt, in de buitenlucht plaats op een aantal prachtige locaties in Houten. Goed dus om rekening te houden met de weersverwachtingen! 

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 11 juni 20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht