Buiten Spelen: Comedy Camper

Het idee ontstond in de barre tijden dat de theaters op slot zaten. Hoe konden jonge cabaretiers en comedians hun boodschappen, verhalen, grappen en liedjes nog aan de man en vrouw brengen? Hoe konden ze hun materiaal uitproberen? Nou, in de open lucht dus. En zo ontstond vorig seizoen Comedy Camper, een zomerse kruising van festival De Parade en Cabarestafette. Ze trekken ook dit seizoen weer als marskramers, narren en troubadours door het land. Zetten hun camper neer bij openluchttheaters, op pleintjes, bij terrassen, evenementen en bij ons op fort Werk aan de Waalse Wetering. Wilt u weten wie er komen? Dat is nog een verrassing!

www.grappigezaken.nl

Locatie
Werk aan de Waalse Wetering, Waalseweg 22 3999 NS Tull en ’t Waal
Het fort ligt in een prachtige omgeving, 8 km van Houten. Kom daarom op de fiets! Het is een klein halfuurtje fietsen vanaf Aan de Slinger in Houten. Komt u toch met de auto? Er is beperkt gelegenheid om de auto te parkeren op de parkeerplaats 'Waalse Bos'.

NB: Het zomerprogramma Buiten Spelen vindt, zoals de naam al zegt, in de buitenlucht plaats op een aantal prachtige locaties in Houten. Goed dus om rekening te houden met de weersverwachtingen! 

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht