Buiten Spelen: BANWAKABOOM

Drumdrumdrum brengt een voorstelling met de leukste en meest energieke liedjes uit hun succesvolle shows BOOMWHAKALAA! en BANBANKUNE, aangevuld met spetterend nieuw werk: BANWAKABOOM. Spetterende percussiesolo’s en meezingers in een typisch Caribisch jasje. En natuurlijk mag iedereen ook weer meedansen, -spelen en -zingen met de swingende versies van onder andere De wielen van de bus, We maken een kringetje en succesnummer Happy als ik dans.
De familieconcerten van Drumdrumdrum zijn doorspekt met ritme, percussie en humor. Alle muziekliefhebbertjes mogen meedoen en maken op die manier kennis met de cajon, de timba, bodypercussion en de BOOMOPHONE, het kleurrijke, door Drumdrumdrum zèlf ontworpen instrument!

www.drumdrumdrum.nl

Locatie
Werk aan de Waalse Wetering, Waalseweg 22 3999 NS Tull en ’t Waal
Het fort ligt in een prachtige omgeving, 8 km van Houten. Kom daarom op de fiets! Het is een klein halfuurtje fietsen vanaf Aan de Slinger in Houten. Komt u toch met de auto? Er is beperkt gelegenheid om de auto te parkeren op de parkeerplaats 'Waalse Bos'.

NB: Het zomerprogramma Buiten Spelen vindt, zoals de naam al zegt, in de buitenlucht plaats op een aantal prachtige locaties in Houten. Goed dus om rekening te houden met de weersverwachtingen! 

Meer van ons programma

Flitsbezorgd
  • Cabaret
  • Oudejaars 2022

Flitsbezorgd

Dolf Jansen

Zaterdag 29 oktober20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht