Buiten de lijnen

Op maandagavond 14 december heeft het kabinet een lockdown aangekondigd. Eén van de maatregelen is dat alle publiek toegankelijke locaties worden gesloten. Helaas moet ook Aan de Slinger haar deuren sluiten van dinsdag 15 december tot en met dinsdag 19 januari. De programmering wordt verplaatst of afgelast.

Heeft u kaarten voor Lucky Fonz iii op 16 januari? De voorstelling is verplaatst naar 1 april. Bezoekers hebben per e-mail meer informatie over de ticketafhandeling ontvangen. 

Steeds meer kleurt Lucky Fonz buiten de lijntjes. U kent de zanger en theatermaker vast van zijn bijzondere liedjes als Ik heb een meisje en Linde met een E, of u heeft hem op tv gezien bij DWDD en De Slimste Mens. In zijn nieuwste theatershow benut hij al zijn talenten. Hij gaat zingen, vertellen, met humor strooien, ontroeren en bijzondere observaties met u delen. Over zijn vorige show Superlekker schreef de Volkskrant: ‘Telkens opnieuw verrast Lucky Fonz met een mix van muziek en verhalen die inderdaad superlekker te noemen is.’ In Buiten de lijnen pakt Lucky Fonz de grote vragen des levens aan, zoals ‘Waarom staat die w in erwt?’

www.luckyfonziii.com

Meer van ons programma

Kom Hier Dat Ik U Kus
  • Film
  • Nederlands Film Festival

Kom Hier Dat Ik U Kus

Met: Tanya Zabarylo, Valentijn Dhaenens, Tom Vermeir

Woensdag 10 februari20:30u
Beefteefjes
  • Special

Beefteefjes

Servaes Nelissen/Feikes Huis

Donderdag 11 februari20:15u
Rifkin's Festival
  • Film

Rifkin's Festival

Met: Elena Anaya, Louis Garrel, Christoph Waltz

Woensdag 17 februari20:30u
Singer-songwriters
  • Muziek

Singer-songwriters

Marc Meets Leonie Meijer en Tollak Ollestad

Zaterdag 20 februari20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten