Broker

Song Kang-ho wint in Cannes de prijs voor Beste Acteur.

Sang-hyeon en Dong-soo verdienen goed geld aan het stelen van ter vondeling gelegde baby’s, om ze vervolgens aan te bieden op de adoptiemarkt. Wanneer moeder So-young terugkomt op de beslissing om haar baby af te staan, ontdekt ze de twee mannen en hun illegale praktijk. Overspoeld door gevoelens van zowel moederliefde als wanhoop, besluit ze mee te helpen bij de zoektocht naar geschikte ouders voor haar kind. Ondertussen zitten de rechercheurs Soo-jin en Lee ze op de hielen…

Aziatisch arrangement
Bij deze voorstelling bieden we de mogelijkheid na afloop in de foyer te genieten van een Aziatisch arrangement. Het arrangement bestaat uit twee glaasjes Soju met een schaaltje Anju (versnaperingen).

Arrangement bestellen
Het arrangement kost €8,50. Bestel het arrangement per e-mail via horeca@aandeslinger.nl. Op de dag zelf rekent u voor aanvang van de voorstelling af aan onze bar.

Goed om te weten: bij uw ticket zit reeds een regulier drankje inbegrepen, dit staat los van het arrangement. Indien er een pauze in de voorstelling is, staat dit drankje in de pauze klaar voor alle bezoekers, dus ook voor u. Indien er geen pauze is, kunt u bij het betalen van het arrangement een consumptiebon vragen die u op een zelf gekozen moment deze avond mag gebruiken.

Meer van ons programma

Triangle of Sadness
  • Film
  • Februari Filmmaand

Triangle of Sadness

Met: Woody Harrelson, Charlbi Dean, Harris Dickinson

Vrijdag 3 februari19:45u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht