Brakland

U kent ze alle drie, want ieder van hen was al meerdere keren in Houten te gast. Op het eerste gezicht uiteenlopende muzikanten met elk hun eigen stijl. Maar dit drietal heeft elkaar gevonden in hun liefde voor folkmuziek. De bandoneon van Carel vindt de vleugel van Jeroen en de gitaren plus stem van Leoni vloeien wonderwel samen in de muziek van Randy Newman, Max Richter, Erik Satie en Sting. Muziek tussen oud en eigentijds, rauw en gepolijst, van a capella tot puur instrumentaal. Van de weilanden en van overzee, van de intimiteit en de uitgestrektheid. Een avond waarop jazz, tango en klassiek mooi bij elkaar komen, als zout en zoet op brakland.

Theaterhap
U schuift samen met andere bezoekers aan een grote tafel in de foyer en geniet van de heerlijke maaltijd, verzorgd door onze huiscateraar Deksels Lekker. Smakelijk eten en op een ongedwongen wijze kennis maken met andere bezoekers aan tafel. 

Het menu wordt nog bekend gemaakt.
De theaterhap kost € 12,50 per persoon, exclusief drankjes met uitzondering van een kopje koffie of thee na afloop. U bent welkom vanaf 18.45 uur, de maaltijd wordt geserveerd om 19.00 uur.

Tickets bestellen
De tickets voor de theaterhap zijn te koop tot maandag 9 maart, of eerder wanneer het uitverkocht is. U kunt uw tickets online bestellen via de bestelknop. Of bestel via ons kantoor: info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024. 

Bij onvoldoende belangstelling gaat het diner niet door. Mocht dit het geval zijn, dan ontvangt u van ons uiterlijk twee dagen voorafgaand bericht.

Deze voorstelling is geselecteerd door We Are Public. Klik hier voor informatie. 

www.leoni.nl
www.carelkraayenhof.nl
www.jeroenvanveen.com

Meer van ons programma

Buitenbioscoop Ventoux
  • Film
  • BUITENBIOSCOOP

Buitenbioscoop Ventoux

Met: Wilfried de Jong, Kasper van Kooten, Leopold Witte, Wim Opbrouck, Maruschka Detmers

Vrijdag 21 juni 22:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten